fbpx
? Pod lepim viškim nebom že 10 mesecev ?

| Aktualno

V nedeljo praznuje MC Vič mini 10ko ?. Kaj to pomeni?

To pomeni, da v oktobru mineva že 10 mesecev, odkar je Mladinski center Vič našel svojo mesto v Antonovem domu. Mladinski center Vič je organizirano funkcionalno središče za mlade, kjer se izvaja mladinsko delo, v okviru katerga mladi na podlagi lastnih prizadevanj prispevajo k lastnemu vključevanju v družbo, krepijo svoje kompetence ter prispevajo k razvoju skupnosti. Pri projektu kot partnerja sodelujeta Antonov dom in Zavod Nefiks.

mc vic zastava

Kako bomo praznovali?
V nedeljo, 13. oktobra, bo od 18h dalje odprta igralnica MC Vič, pri sveti maši ob 19h bo igral Odkloplen Grega Strajnar, ob 20h pa sledi ena izmed najbolj igranih predstav v Franciji, Plešasta pevka v izvedbi dramske skupine SMC Rakovnik.
Plesasta pevka plakat 2
Dramo absurda, ki gledalca z oderskim dogajanjem, posebno dramaturgijo in zanimivimi dialogi posrka vase. Do te mere, da se vsak vpraša, zakaj se je človeška govorica izpraznila in znebila vseh emocij. Kdaj so se naši odnosi tako oddalji in ali je sploh še kaj, kar lahko naredimo.

Vstop prost. Dobrodošli pri nas!


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00