fbpx
[prejeli smo] LUI Innovation Day - prijavi se s svojo idejo

| Prejeli smo

Innovation Day spodbuja inovacije na področju zdravja med študenti po Evropi in jih spodbuja na začetku njihove podjetniške poti. Študenti v enem dnevu s pomočjo metode Design Thinking razvijejo svojo idejo – ali pa se pridružijo že obstoječi ekipi, ki jim je všeč.

LUI inovation day bringing health home

Enodnevni dogodek Innovation Day bo gostil govornike, ki vas bodo seznanili z globalnimi trendi na trgu zdravja, podporo EIT Health, s širšim slovenskim zdravstvenim sistemom, imeli pa boste priložnost slišati vsakodnevne izzive hendikepirane osebe in njihovih svojcev. Prisluhnili boste tudi LUI alumnu iHelp, ki je že razvil nekaj aplikacij, ki rešujejo življenja.

 Izziv: BRINGING CARE HOME

Kaj lahko sami storimo za svoje fizično in mentalno zdravje ter zdravje širše skupnosti, tudi izven zdravstvenega sistema? Kako izboljšati zdravje?

Innovation Day vas bo s pomočjo metode Design Thinking usmerjal skozi cel dan pri razvoju vaše ideje. Vse skupine bodo svojo idejo razvijale pod budnimi očesi strokovnih mentorjev. Dobili boste tudi ustrezno znanje in pomoč pri uspešni predstavitvi ideje (Pitching). Na koncu dneva boste svoje ideje predstavili strokovni komisiji.

Zmagovalna ekipa prejme denarno nagrado in trije (3) iz ekipe bodo odpotovali na zaključno prireditev v Pariz, kjer bodo predstavniki zmagovalcev iz 32 RIS lokacij predstavili svojo idejo.

Kje: na Zdravstveni fakulteti v Ljubljani
Kdaj: sobota, 9. november, od 8.00 do 20.00 ure
Kaj: Izziv: BRINGING CARE HOME

Več informacij: Ljubljanski univerzitetni inkubator
Prijavi se do 27. 10. 2019: Prijava

Vir in foto: LUI

 


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00