fbpx
Moja ideja = moja kariera

| Kolegice

»Naj te strah ne ustavi, samo začeti je potrebno« je citat, ki ga je na svojem Intagram profilu objavila Nina Štefe. Saj poznaš, ane?

     MOJA IDEJA = MOJA KARIERA

     sreda, 27. november ob 17. uri
     Sputnik | Svetovna kavarna, Tržaška 128, Ljubljana

     Prijavi se

     Gostje:

Nina Štefe je uspešna Slovenka, ki je pustila službo za nedoločen čas in zgradila svojo blagovno znamko na omenjenem socialnem omrežju. @caszakavo danes spremlja več kot 16 500 sledilcev, Ninina poslovna ideja pa se ni končala zgolj z uspešnim profilom – preko uspešne prodaje kavnih skodelic je svojo poslovno idejo razširila in letos odprla trgovino z bogatim in prikupnim naborom izdelkov.

Monika Šetinc je podjetnica, ki živi in diha z načinom razmišljanja, da je ekipa najpomembnejši del vsakega podjetja. Z Balmyjem je v Slovenijo pripeljala nov pristop korporativnega wellnessa, ki temelji na tem, da se maksimalno poskrbi za dobro počutje zaposlenih ob minimalni vpletenosti v delovni proces.

Erika Pogorelc in Mateja Verlič Brunčič sta del programerske skupine CodeCatz, kjer ženske niso nikoli v manjšini. Ker se zavedajo pomena znanja programiranja pri zaposljivosti dekletom nudijo brezplačne delavnice, preko kateri lahko dosežejo ta nepogrešljiv del računalniške pismenosti. Prve programerke so bile ženske, CodeCatz pa so prepričane, da je zadnji čas, da se v večjem številu vrnemo na to področje.

2019 kolegice mojaIdejaMojaKariera FB event cover 550px

Te zgodbe, kot je Ninina in Monikina, navdušijo nad tem, da bi razvila svojo idejo in stopila na samostojno karierno pot? Ne veš kje začeti in čakaš na »popoln trenutek« za prvi korak? Ne čakaj – ustvari ga sama!

Ta dogodek je odlična odskočna deska, da tvoja ideja ne ostane zgolj neuresničena želja. Ker največ štejejo informacije iz prve roke smo zate organizirali dogodek, kjer bomo z Nino Štefe in drugimi uspešnimi podjetnicami odprli vprašanja:

  • Kako razviti svojo idejo,
  • Kako premagati strah in narediti prvi korak,
  • Kje sploh začeti,
  • Katera sredstva lahko pri tem uporabim,
  • Katere so ključne sestavine za uspeh,
  • Katere so najtežje ovire in kako jih premagaš.

Seveda bodo nadvse dobrodošla tudi tvoja vprašanja, na katera bodo gostje z veseljem odgovorile.

Pridi in spremeni vprašanje »Kaj, če mi ne bo uspelo?« v »Kaj, če mi bo uspelo?« in se podaj na svojo poslovno pot!

Udeležba je brezplačna, zaradi lažje organizacije pa zbiramo prijave na tej povezavi:  Prijavi se
V primeru neuspele prijave preko obrazca lahko svojo udeležbo potrdiš na mail: kolegice@nefiks.si


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00