fbpx
Čajanka z novogoriškimi kolegicami

| Kolegice

Klub novogoriških Kolegic te prav lepo vabi na dogodek »Čajanka s Kolegicami«, ki bo v četrtek, 5. 12., ob 18. uri v Primorskem tehnološkem parku (Mednarodni prehod 6, Vrtojba).
Dogodek je namenjen dekletom do 29. leta starosti.

Na dogodku si bomo pogledale, kako odpreti s.p. / ustanoviti zavod in gostile uspešne, zagnane, ambiciozne in mlade ženske iz lokalnega okolja, s katerimi bomo imele ob čaju in piškotih sproščen pogovor o njihovih izkušnjah na karierni poti ter o uspehu, ki jih ob njihovem delu spremlja.

Prijava

kolegice 2019 NG vabilo

Z nami bo:
Anja Korenč - mlada podjetnica in ustanoviteljica BItchy Cluba, katere moto je:
»Na druge se ne oziram več, ne zapravljam več energije za negativne komentarje in opazke. Svojim ciljem moraš slediti zato, da se dokazuješ sebi, da zrasteš, sicer se boš celo življenje dokazoval vsem ostalim in nikoli ne boš dovolj dober.«

Anja je grafična oblikovalka, fotografinja in mlada podjetnica, ki se je podala na podjetniško pot že v času študija. Skupaj s fantom je ustanovila kreativno agencijo FORK in leta 2015, po 14 mesecih trdega dela, dosegla prve uspehe z projektom I like tofu. Za projekt jima je uspelo zbrati 30.000 € na platformi CONDA. Prejela sta številne nagrade, med drugim nagrado za najboljši domači izdelek po izboru potrošnikov na natečaju Agrobiznis 2016 in se uvrstrila med finaliste 7. Bienala vidnih sporočil Slovenije.

kolegice 2019 NG bitchyClub

Leta 2018 se je lotila lastnega projekta. Preden je izdelek prvič predstavila javnosti, je mesece posvetila raziskovanju trga, opravljanju intervjujev in pridobivanju potencialnih kupcev. 8. marca 2019 je javnosti predstavila Bitchy club, rosé iz Goriških brd v roza pločevinki z rdečimi ustnicami, ki ga prodaja preko lastne spletne trgovine.

Vsem, ki se podajate za samostojno pot, svetuje: »Projekta, na katerem delaš, ne smeš vzeti kot svojega otroka, nekaj s čimer se stoprocentno poistovetiš in se bojiš spustiti z rok, ampak kot nekaj, kar se razvija, zahteva nadgradnje in nekega dne morda celo propade. Ne smemo si lagati. V današnjem poslovnem svetu je to realnost.«

in

Predstavniki tekmovanja POPRI za najboljšo podjetniško idejo med mladimi, ki že več kot 10 let mladim omogoča razvoj inovativnosti, ustvarjalnosti in podjetnosti.

kolegice 2019 NG popri

Namen našega dogodka je, da ženske opozorimo nase in na to, da zmoremo doseči zastavljene cilje ter se med seboj motiviramo in podpiramo.

Dogodek je brezplačen, prijave pa obvezne!
Se vidimo kmalu!

Ekipa Kolegic iz Nove Gorice in Zavod Nefiks
* Projekt Kolegice v Novi Gorici podpirata URSM in MJU.


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00