fbpx
Delavnice Microsoft Excela

| Nefiks karierne rešitve

Ena izmed bolj uporabnih funkcij v Excelu so Pivot tables oziroma vrtilne tabele. S pomočjo vrtilnih tabel lahko naenkrat obdelujete večje količine podatkov in jih uporabite za izdelavo lepih in preglednih poročil.  Podatke lahko razvrstite v kategorije, razdelite na leta in mesece, filtrirate z vključevanjem in izključevanjem izbranih kategorij in celo sestavljate grafikone.

 

Lepota vrtilnih tabel je v tem, da vam za razliko od statičnega poročila omogoča bolj interaktivno raziskovanje podatkov na različne načine. Več o uporabnosti vrtilnih tabel lahko preberete tukaj.

‼️Lahko pa se nam pridružite na delavnici Excela, ki po potekala v okviru projekta Nefiks karierne rešitve – Manager družbenih omrežij. Poleg učenja veščin Excela se boste lahko naučili veliko o oblikovanju promocijske kampanije, digitalnem marketingu in še mnogo več.‼️
Več informacij in link do prijave lahko najdeš tukaj? gumb
Ne odlašaj s prijavo in si zagotovi potrebna znanja, ki jih potrebuje vsak manager družbenih omrežij. Morda te ravno te kompetence pripeljejo do nove zaposlitve! ?
Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

2020 NKR logo all5 nalozbo rgb


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00