fbpx
Strateško načrtovanje Akademije prostovoljstva

| Akademija prostovoljstva

V petek, 14. februarja 2020, smo se trenerji Akademije prostovoljstva odpravili v Mrzlo lužo, kjer smo izvedli vikend strateškega načrtovanja. Po uvodnem spoznavanju in skodelici toplega čaja smo razglabljali o vrednotah in poslanstvu, ki so ključne za naše delovanje.

Naslednji dan smo skupaj oblikovali vizijo in načrtovali cilje. Določili smo 6 področij, kjer smo razpravljali, odkrivali in določili konkretne cilje, ki nam bodo pomagali pri koraku do zastavljene vizije za prihodnja leta delovanja naših programov. Po kosilu smo si vzeli premor in se odpravili do bližnjega Marijinega svetišča na Zaplazu, kjer smo si z razgledom daleč naokoli, nabrali novih moči. Ko smo se vrnili, smo se razdelili v skupine in prevzeli naloge, s katerimi bomo izpolnili zadane cilje.

2020 akademija stratesko nacrtovanje 2

>Do večera smo se lotili gradiv. V parih smo se pogovorili o posameznih poglavjih in ugotavljali, kaj bi bilo potrebno posodobiti, da bo naše delo še boljše. Dan smo zaključili z glasbo in zabavnimi igrami, ki so nam polepšale večer.

Nedeljo smo preživeli v bolj sproščenem vzdušju. Pospravili smo hišo, kjer smo se počutili kot doma, pogledali, kakšno delo smo opravili v tem vikendu (refleksija), ogledali smo si Trebnje, kjer smo tudi poiskali pizzerijo in se po kosilu zadovoljni in polni novih idej odpravili domov.
2020 akademija stratesko nacrtovanje 1

AP MJU navedba financerja


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00