fbpx
Trello board

| Nefiks karierne rešitve

?Ali si že slišal/a za orodje Trello Board?
Trello Board je orodje, ki vam omogoči enostavno in pregledno upravljanje projektov, ter lažjo organizacijo praktično česarkoli se lotite.?✔️

Predstavljajte si belo tablo napolnjeno s samolepljivimi listki, pri čemer je vsaka opomba kakor naloga za vas in vašo ekipo. Sedaj pa si predstavljajte, da ima vsaka izmed teh listkov tudi fotografije, priloge, podatke, dokumente, prostor za komentarje in še mnogo več. Z enim pogledom vam Trello pove, na čem se dela, kdo se s čim ukvarja in kje je nekaj v postopku.??

Post it
Te je zamikalo, da bi se o orodju Trello in njegovi uporabi naučil več? Prijavi se na projekt Nefiks karierne rešitve – Manager socialnih omrežij, ter se nam pridruži še na mnogih drugih delavnicah z digitalnimi vsebinami.
Več o delavnicah si preberi na sledečem linku, nato pa se hitro prijavi ??

2020 NKR logo all5 nalozbo rgb


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00