fbpx
Treniraj s Kolegicami in Peach Booty Plan-om!

| Kolegice

Raziskave so pokazale, da početje, ki ga ponavljamo 66 dni zaporedoma, postane rutina. Čas, ki ga imamo trenutno na voljo in ukrepi, ki nas omejujejo, so ko nalašč za ustvarjanje novih rutin.

In pri ustvarjanju katere rutine največkrat obupamo?
Med njimi sta zagotovo rutini sprotnega dela za študij in večje telesne aktivnosti. Pri zadnji ti lahko pomagamo mi in Peach Booty Plan.
2020 kolegice telovadba nagrada FB event

Pridruži se nam na online vadbi, kjer bo trenerka Eva odgovorila na tvoja vprašanja, povezana z zdravim življenjskim slogom, prehrano in prednosti vsakodnevne telesne aktivnosti. Opremili te bomo z enostavnimi a učinkovitimi vajami, ki ne vzamejo preveč časa in ne zahtevajo posebnih pripomočkov.

Treniraj s Kolegicami in Peach Booty Plan-om!

sreda, 6. maj ob 10. uri
online

PRIJAVA
ali na email kolegice@nefiks.si.

➨  Če boš z nami ostala do konca vadbe, pa boš imela možnost še sodelovanja v nagradni igri (nagrade ne razkrijemo, so pa precej »elastične«).

Dogodek in nagradno igro smo pripravili v sodelovanju z Peach Booty Plan: https://peachbootyplan.com

Vsa navodila, ki jih potrebuješ za uspešno pridružitev online dogodku, ti po prijavi posredujemo na mail.
Dogodek je namenjen mladim ženskam in iskalkam prve zaposlitve. Udeležba je brezplačna, zaradi lažje organizacije pa se prijavite preko prijavnice.

***
Projekt podpira Urad Republike Slovenije za mladino in Urad za mladino MOL.


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00