fbpx
Kaj je Wakelet

| Nefiks karierne rešitve

Shrani, organiziraj in deli vsebino iz celega spleta. Zaznami karkoli! Tako se glasi slogan aplikacije Wakelet, ki je več kot dovolj zgovoren.

Splet neprestano raste in se polni z nepovezanimi informacijami. Tudi najbolj specifični izrazi lahko prinesejo na tisoče ali celo milijone rezultatov, ki vključujejo članke, videoposnetke, bloge, tvite ali celo Facebook objave.

 Namen orodja Wakelet je spremeniti način iskanja, urejanja in izmenjave informacij. V svetu, kjer vsebine vodijo algoritmi, Wakelet postavlja ljudi na prvo mesto, ter jim pomaga najti in organizirati najprimernejše, verodostojne in prepričljive vsebine iz celega spleta.

Kaj je Wakelet in zakaj je uporaben?

✅Shrani karkoli

V aplikaciji Wakeler lahko shranite katero vsebino s spleta. Pa naj bo to vaš najljubši članek, videoposnetek, dnevnik, tweet, pesem ali drugo.

Vse to lahko narediš preprosto z dvema klikoma. Preprosto klikneš w v brskalniku ali z desno miško kliknete povezavo, da jo shranite naravnost v zbirko ali svoje zaznamke. Ne skrbi, vse to in še mnogo drugih veščin bomo pokazali na delavnici Manager družbenih omrežij.

✅Organiziraj in kultiviraj vsebino

Razvrsti svoje zaznamke v osupljive zbirke. Zbirke lahko nato opremiš s slikami in besedilom. Praktično jih lahko organiziraš na kakršen koli način želiš in s tem ustvari čudovite zgodbe iz svojih vsebin.

✅Sodeluj in deli z drugimi

Sodeluj z drugimi pri ustvarjanju skupinskih zbirk, kjer na enem mestu med seboj delite ideje, navdih in znanje. Svojo zbirko lahko z ostalimi deliš z enim samim linkom.

Sedaj ko vidiš, da je lahko orodje Wakelet nadvse uporabno in enostavno za uporabo, preprosto nimaš razloga, da se nebi naučil veščin njegove uporabe. Se vidimo na projetu Nefiks karierne rešitve – Manager družbenih omrežij!

 

Viri:

2020 NKR logo all5 nalozbo rgb


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00