fbpx
Beležim in podelitev Nefiks priznanj

| Nefiks karierne rešitve

Zavod Nefiks vsaki dve leti podeli vsem, ki vestno beležijo neformalno pridobljeno znanje in kompetence v e-Nefiks, posebna priznanja! Ob tej priložnosti bo 22. 12. ob 17:00 potekal poseben BELEŽIM dogodek, ki ga bodo skupaj z nami soustvarjali tudi mladi ustvarjalci impro lige, pridružil pa se nam bo tudi poseben gost, Jaka Matičič, ki nam bo povedal, kako je preko izkušenj in kompetenc, ki jih je pridobil v različnih NVO, postal tudi razvojni vodja pri Addecco Slovenia.

   NEFIKS Belezim FBdogodek 600 314

Zakaj organiziramo ta dogodek? Ker verjamemo, da je beleženje neformalno pridobljenega znanja in kompetenc kul, predvsem pa zato, ker vemo, da vam nihče drugi tega ne bo povedal!
Za koga organiziramo ta dogodek? Za mlade in organizacije, ki kompetence vestno beležijo v e-Nefiks in se strinjajo z nami, da je beleženje kompetenc pomembno!

Ta dogodek poteka v sklopu dogodkov #torkizabeleženje, ki jih v decembru skupaj z organizacijami, ki sodelujejo v pobudi Beleži.si organiziramo posebej za vas.

gumb

Aktivnost poteka pod okriljem projekta Nefiks karierne rešitve.
Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

2020 NKR logo all5 nalozbo rgb


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00