fbpx
  • Zavod Nefiks
  • Prejeli smo
  • [prejeli smo] Mladinski natečaj ob mednarodnem dnevu človekovih pravic na temo vključujočega izobraževanja - PODALJŠAN ROK
[prejeli smo] Mladinski natečaj ob mednarodnem dnevu človekovih pravic na temo vključujočega izobraževanja - PODALJŠAN ROK

| Prejeli smo

Društvo za Združene narode (ZN) za Slovenijo v sodelovanju s Platformo SLOGA vabi k sodelovanju na mladinskem natečaju ob mednarodnem dnevu človekovih pravic. Tema letošnjega natečaja je vključujoče izobraževanje. Prva nagrada literarnega natečaja so brezžične slušalke AirPods2, fotografskega natečaja pa tablični računalnik.

Natečaj je razdeljen na dva sklopa, na njem pa lahko sodelujejo mladi v starosti od 12 do 29 let.

  • literarni natečaj: omejitev dolžine eseja/razmišljanja je 400 besed;
  • fotografski natečaj: fotografije naj bodo ločljivosti 100–250 ppi.

Rok za oddajo del je PODALJŠAN do vključno 15. januarja 2021. Svoja dela s pripisom »Za natečaj ob dnevu ČP« in prijavnico pošljite po e-pošti info@unaslovenia.org.

UN natecaj clovekove pravice 600px

Med pravočasno prispelimi izdelki bodo glede na izvirnost, povezanost z razpisano tematiko in sporočilnost izbrali najboljša dela. Prispeli izdelki v vsakem sklopu bodo razdeljeni na tri starostne skupine: osnovnošolke_ci, srednješolci_ke ter mladi do 29. leta. V vsaki skupini bodo izbrani trije nagrajenci_ke, ki bodo prejeli knjižne oziroma praktične nagrade. Med vsemi prispelimi izdelki bomo izbrali tudi najbolj izvirno literarno in fotografsko delo. Avtor_ica najbolj izvirnega literarnega dela bo prejel_a brezžične slušalke AirPods2, avtor_ica najbolj izvirnega fotografskega dela pa tablični računalnik. Nagrajenke_ci bodo prejeli tudi priznanja.

Rezultati natečaja bodo objavljeni do konca januarja 2021. Nagrajena dela bodo predstavljena v spletnem zborniku.

Za dodatne informacije so na voljo preko e-pošte info@unaslovenia.org in patricija.virtic@bridge47.org.

Razpis CP 2020 fin podaljsanje jan. 2021
Razpis ČP 2020 prijavnica


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00