fbpx
[prejeli smo] Delavnice za iskalce prve zaposlitve

| Prejeli smo

Delavnice za iskalce prve zaposlitve, ali tiste, ki bodo to postali v kratkem.

Prvi koraki v svet zaposlitve so pogosto negotovi, previdni, ne da bi se iskalci zaposlitve polno zavedali svojih potencialov, kompetenc ter želja. Z uporabo metod pomoči z dramsko umetnostjo bodo lahko udeleženci v varnem okolju med seboj delili in raziskali svoje poglede, pričakovanja in strahove glede prve zaposlitve. V varnem okolju bodo lahko preko gledaliških tehnik preizkusili konkretne situacije.

 

Prva delavnica bo potekala že v januarju, in sicer s pričetkom 20.1. preko Zoom-a. Traja skupno 6 dni, in sicer 2 sredi, 2 četrtka in 2 petka.

Delavnica je brezplačna.

Letak 1 Delavnice za iskalce prve zaposlitve

Podrobnejše informacije o delavnici in prijava se nahajajo na spletni strani: https://zavodazum.com/podrobneje-o-delavnici-delam-prve-korake-v-svet-zaposlitve/

Več informacij o samem projektu, v okviru katerega bomo izvajali tudi delavnice za dolgotrajno brezposelne, pa se nahajajo na spletni strani https://zavodazum.com/kulturno-srce-trzina/

Lahko pa nas tudi pokličete na 040 397 252, ali nam pišete na zavod.azum@gmail.com

Delavnico organizira Zavod Azum. Partnerja v projektu sta še Občina Trzin (vodilni partner) in KUD Franc Kotar Trzin.

 


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00