fbpx
Pogumni novi glas

| InterArts: Youth Communities for Social Inclusion

Poezija ni le pisanje in (monotoni) srednješolski recitali ob kulturnih dnevih.
Poezija je lahko tudi govorjena, nabita s čustvi, nagovarja poslušalce, jih pretrese, gane, razpoloži ali preprosto razjezi. In ravno to je slam poezija - ko svoje misli in čustva podkrepiš tudi s tonom, hitrostjo in performansom.

Delavnica slam poezije bo potekala v sredo in petek, 24. ter 26. 2. 2021, med 16. in 18. uro preko ZOOMa.

PRIJAVA

slam pogumniNoviGlas 450px

Na delavnici nas bo Društvo Slam zverine popeljalo skozi ustvarjalen proces slam poezije. Kdo drug pa - Slam zverine so izkušeni mariborski slamerji, ki obvladajo!

Delavnica je namenjena vsem mladim, popolnim začetnikom, ki želijo pridobiti samozavest pri nastopanju in znanje iz področja poezije, ali mladim literatom, ki želijo svoja dela predstaviti tudi pred občinstvom.
Edino vprašanje, ki ostane: Ali si upaš?

Prijavi se

Interarts logo financer


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00