fbpx
Prostovoljstvo v obliki NAJ 2020

| Akademija prostovoljstva

Slovenska filantropija, Združenje za promocijo prostovoljstva, razpisuje natečaje na temo prostovoljstva.

Naj mentor/ica
Naziv Naj mentor/ica se podeljuje aktivnim mentorjem in mentoricam, za delo opravljeno v letu 2020. Posebno priznanje za življenjsko delo se podeli tudi za kontinuirano in kakovostno delo v daljšem časovnem obdobju. Za nazive se lahko potegujejo kandidati, ki v organizacijah skrbijo ali so skrbeli za prostovoljstvo. Izbirali bomo med mentorji, ki so s svojim delom odlično vplivali na prostovoljce, uporabnike in lokalno skupnost. Upoštevali pa bomo tudi število prostovoljcev, ter število opravljenih prostovoljskih del vseh prostovoljcev, za katere je skrbel mentor.

Za več informacij o natečaju in razpisnih pogojih kliknite na Naj mentor/ica | Prostovoljstvo.org
Rok za prijavo za natečaj Naj mentor/ica je 10. marec 2021.

Naj projekt medgeneracijskega prostovoljstva 2020
Natečaj je namenjen projektom, ki so se aktivno izvajali v letu 2020 in so namenjeni medgeneracijskemu sodelovanju, vzpodbujanju prostovoljstva in solidarnosti.
Za več informacij o natečaju in razpisnih pogojih kliknite na Naj projekt medgeneracijskega prostovoljstva 2020 | Prostovoljstvo.org
Rok za prijavo za natečaj Naj projekt medgeneracijskega prostovoljstva je 10. marec 2021.

medgeneracijsko prostovoljstvo1

 
Naj prostovoljec zaposlen v javni upravi 2020
S priznanjem želijo izpostaviti zaposlene v javni upravi, ki v svojem prostem času opravljajo prostovoljsko delo in prispevajo k promociji prostovoljstva med zaposlenimi v javni upravi.
Izbirali bomo med prijavljenimi kandidati, ki sodelujejo pri prostovoljskih projektih in se aktivno odzivajo na potrebe skupnosti. Kriterija za izbor sta tudi število opravljenih prostovoljskih ur kandidata/kandidatke v letu 2020 ter način promoviranja prostovoljstva med svojimi sodelavci.

Za več informacij o natečaju in razpisnih pogojih kliknite na Naj prostovoljec zaposlen v javni upravi 2020 | Prostovoljstvo.org.
Rok za prijavo za natečaj Naj prostovoljec zaposlen v javni upravi 2020 je 31. marec 2021.


Najboljša prostovoljska zgodba 2020
S priznanjem želijo izpostaviti avtorja/avtorico, ki je s svojim prispevkom prispeval/a k prepoznavnosti prostovoljstva.
V kolikor si tudi ti spisal/a kakšno zgodbo na temo prostovoljstva, si več informacij in razpisne pogoje preberi na Najboljša prostovoljska zgodba 2020 | Prostovoljstvo.org.
Rok za prijavo za natečaj Najboljša prostovoljska zgodba 2020 je 29. marec 2021.

naj prostovoljstka zgodba1

AP MJU navedba financerja


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00