fbpx
[prejeli smo] Seminar za mladinske voditelje - motivacija skupine

| Prejeli smo

Vsak vodja skupine doživi, da člani skupine izgubijo zagon. Takrat se sprašujemo, kaj lahko storimo in kako lahko skupino odpeljemo proti cilju, ki smo si ga zadali. Takrat uporabimo različne tehnike motiviranja. Na izobraževanju bomo najprej raziskali različne teorije motivacije. Te teorije nas bodo vodile skozi proces motiviranja najprej samega sebe, potem pa še na kakšen način lahko motiviramo člane naše skupine.

 

Mladinski Ceh seminar za mladinske voditelje

Društvo mladinski ceh organizira brezplačen Seminar za mladinske voditelje na temo Motivacije skupin, ki ga bo vodil izkušen coach in mladinski trener Martin Lenarčič.
Seminar bo potekal 8. 4. 2021 preko platforme Zoom, s pričetkom ob 16:30. Seminar bo trajal približno eno uro in pol. Na seminar se lahko prijavite preko spodnje prijavnice, najkasneje do 6. 4. 2021.

Usposabljanje je namenjeno mladim, mlajšim od 30. let.


Prijava na dogodek: https://forms.gle/jaCyAreUECbASGPh6


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00