fbpx
Ženske in IT

| Kolegice

V preteklem letu se je pomen digitalnih znanj in kompetenc izkazal za še bolj pomembnega, kot smo si kadarkoli prej lahko predstavljali. Projekt Kolegice tekom svojih dogodkov vseskozi poudarja pomen osvajanja in krepitve IT veščin in ne malokrat vam ponudimo priložnosti, da to uresničujete.

Z anketo želimo pridobiti vpogled v razumevanje IT področij s strani mladih žensk, kaj so razlogi za študij oz. poklic znotraj tega področja, in zakaj v tem okviru še vedno primanjkuje ženskih vzornic.

Anketo, za katero boš potrebovala do 3 minute, najdeš tukajle: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdjOGOunANQG-awW0PsYN8hDfJKK34pECF4fvjP7H_rAfuWHg/viewform

ženskeinit


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00