fbpx
[prejeli smo] Seminar za mladinske voditelje - Vodenje skupine

| Prejeli smo

V okviru projekta BREZ VEZ(E) DO SLUŽBE 22. 4 .2021 na društvu mladinski ceh organiziramo Seminar za mladinske voditelje na tematiko vodenja skupine.

SEMINAR ZA MLADINSKE VODITELJE - VODENJE SKUPINE
Vodenje skupin niso več le navodila in sestanki. Za učinkovito vodenje in predvsem trajnost skupine lahko poskrbimo s pravilno tehniko vodenja ter ozavestimo kako skupina deluje in kaj potrebuje. Na izobraževanju bomo spoznali kako je sestavljena skupina in kako ti elementi vplivajo na potek srečanj, kako načrtujemo dinamiko poteka srečanja in na kaj moramo paziti, da bo vodja skupine poskrbel, da bo prišla do želenega cilja ob tem, da se bodo udeleženci dobro počutili.

 

seminar za mladinske voditelje 22. 4. 2021
Društvo mladinski ceh organizira brezplačen Seminar za mladinske voditelje na temo Vodenja skupine, ki ga bo vodil izkušen coach in mladinski trener Martin Lenarčič. Seminar bo potekal 22. 4. 2021 preko platforme Zoom, s pričetkom ob 16:30. Seminar bo trajal približno eno uro in pol, nanj pa se lahko prijavite preko spodnje prijavnice, najkasneje do 21. 4. 2021.

PRIJAVNICA:
https://forms.gle/CBe1rpbT8RVwpnKHA

Hvala in lep pozdrav

Miha Mavsar


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00