fbpx
[prejeli smo] Prevzem nogometne štafete

| Prejeli smo

V sredo, 12. 5. 2021 ob 17. uri, bo na Golovcu pri napravah za ulično vadbo potekal prevzem štafete nogometne žoge v sklopu EP UEFA U21.

ČS Rudnik, štafeto prevzame od ČS Golovec.

Vsi, ki bi si želeli sodelovati ste lepo vabljeni, da nekaj pred 17. uro pridete do naprav za ulično vadbo na Golovcu. V kolikor imate kakšno majico ČS Rudnik, buff ali kaj podobnega vas prosimo, da si jo oblečete. Se bomo pa odpravili tudi v skupini (kolikor to razmere dovoljujejo) in sicer se dobimo ob 16h pri pisarni ČS Rudnik (Pot k ribniku 20).

Za kakršnekoli dodatne informacije smo dosegljivi na telefon 01 428 03 45. Prosimo vas, da na dogodku upoštevate navodila NIJZ o vzdrževanju razdalje in drugih zaščitnih ukrepih za preprečevanje okužbe.

Vabilo.PrevzemZoge.Golovec3


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00