fbpx
[prejeli smo] Filmski natečaj Keep it Cool – Zgodbe podnebnih sprememb

| Prejeli smo

Si star/a med 13 in 20 let? Tudi tebe skrbi za prihodnost okolja in okrog sebe že opažaš negativne posledice podnebnih sprememb? Te obenem veseli ustvarjanje video vsebin in kreativno izražanje? Potem imamo idealno priložnost zate!


Prijavi se na mladinski natečaj za kratki film Keep it Cool - Zgodbe podnebnih sprememb in izkoristi priložnost za to, da pošlješ jasno sporočilo sodelujočim na podnebnem vrhu #COP26 v Glasgowu novembra letos ter jim poveš, da so podnebne spremembe postale del našega vsakdana in da je napočil skrajni čas za sprejetje ambicioznejših ukrepov v boju za ohranitev našega planeta.

Pogoji za udeležbo na natečaju:

- rok za oddajo kratkih filmov je 10. oktober do 23:59,
- prijaviš se lahko sam/a ali v skupini z največ 5 člani,
- dolžina kratkega filma ne sme preseči 3 minut, vključno s končno špico,
- priporočljiva je prijava pod vodstvom mentorja (ni pa obvezna)

Več informacij o nagradah (ki bodo vključevale tudi možnost predvajanja zmagovalnih filmov na RTV Slovenija), pogojih natečaja in vsebinah, ki ti bodo v pomoč pri pripravi kratkih filmov, lahko najdeš na: www.keepitcool.si.

Natečaj poteka pod okriljem British Embassy Ljubljana v sodelovanju z WWF Adria, British Council Slovenia ter MEPI - Program Mednarodno priznanje za mlade.


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00