fbpx
  • Zavod Nefiks
  • Prejeli smo
  • [prejeli smo] Brezplačni kreativni natečaj »Misija šport« popelje zmagovalca v Amsterdam
[prejeli smo] Brezplačni kreativni natečaj »Misija šport« popelje zmagovalca v Amsterdam

| Prejeli smo

Na Slovenski oglaševalski zbornici je vlaganje v izobraževanje mladih ključnega značaja, zato so se odločili, da jim bodo navkljub še vedno zahtevnim razmeram ponudili zanimivo priložnost.

Skupaj s partnerjem, podjetjem Mastercard, organizirajo natečaj »Misija šport«, ki zmagovalcu (1 oseba) prinaša neprecenljivo priložnost – odpotovati v Amsterdam na mednarodno prakso.

Zmagovalec bo lahko med aprilom in majem 2022 svojo kreativno žilico še dodatno nadgradil na mednarodni praksi v digitalni agenciji Dept v Amsterdamu, ki med drugim sodeluje z vrhunskimi blagovnimi znamkami, kot so Samsung, Bose in Netflix. Da bo doživetje nepozabno, pa bo poskrbel Mastercard, ki bo kril za stroške prevoza in bivanja ter žepnino v višini 500 EUR!

Prijava na natečaj je brezplačna, odprta pa je do 8. avgusta 2021 za mlade med 19. in 28. letom ne glede na njihove predhodne izkušnje. Prijave sprejemajo prek spletnega prijavnega sistema na https://mastercard.sof.si/.

Več o natečaju si lahko preberete TUKAJ.

30.SOF natečaj FB


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00