fbpx
Nefiks karierni avtobus - 31. avgust

| Nefiks karierne rešitve

V okviru projekta Nefiks karierne rešitve organiziramo 31. avgusta Nefiks karierni avtobus, ki bo mlade iskalce zaposlitve brezplačno popeljal do potencialnih delodajalcev.


Karierni bus je namenjen mladim, različnih izobrazbenih profilov, zato ste nanj vabljeni tako dijaki, študentje kot mladi iskalci zaposlitve, ki vas zanima posamezno podjetje. Starostna omejitev je med 15 in vključno 29 leti.

Udeleženci aktivnosti se bomo na dogovorjenem mestu v centru Ljubljane dobili malo pred 8. uro zjutraj, program pa zaključili med 16. in 17. uro prav tako v Ljubljani. Natančen program bodo udeleženci prejeli nekaj dni pred dogodkom.

Vozni red obiskov posameznih podjetij:
8:00 Turizem Ljubljana
9:30 Mladi zmaji
11:30 Optiweb
14:30 Zdravko Božnar Sebanc, Svetovalec in krativec pri Infonet media d. d.
*Pri urniku lahko pride do manjših sprememb.

Podjetja se nam bodo predstavila in z nami delila na kakšen način iščejo kader, zaposlujejo ali pa preprosto uresničujejo lastno poslanstvo.


Na kariernem busu boste dobili tudi praktična navodila, kako se predstaviti delodajalcem in zanje s pomočjo organizacijske ekipe izvedli uporabno delavnico. Na voljo bo tudi nekaj časa, da se delodajalcem samostojno predstavite.


Turizem Ljubljana je turistična organizacija, ki jo je ustanovila Mestna občina Ljubljana. Njihova glavna naloga je spodbujanje razvoja turistične ponudbe Ljubljane. V okviru Nefiks kariernega avtobusa nam bodo predstavili delo na področju marketinga, PR in družbenih omrežij.

Logo TL Full width curve CMYK SLO

Mladi zmaji so javni zavod, ki ga je leta 2009 ustanovila Mestna občina Ljubljana z namenom izvajanja programov za mlade. Med mladimi v Ljubljani so najbolj znani po četrtnih mestnih centrih ter po posebnem avtobusu, Ljuba in Drago, ki so ga prav tako predelali v mladinski center, kjer nas bodo tudi sprejeli. Predstavili nam bodo njihovo delo, kako zaposlujejo in širijo ekipo, Evelin in Maja pa bosta z nami delili tudi lastno karierno zgodbo, ki ju je pripeljala do Ljube in Draga.

2021 NKR Mladi zmaji logotip


Optiweb, podjetje, ki se ukvarja z izdelavo in optimizacijo spletnih strani in trgovin. So podjetje, ki je v 12 letih iz majhne pisarne zrastlo v enega od najbolj prepoznavnih podjetij na področju digitalnih rešitev. Njihove glavne naloge so oblikovanje, razvoj in optimizacija spletnih strani, ki jih urejajo tako za mikropodjetja in multinacionalke.
V podjetju nas bosta sprejela direktor Miha Lavtar, ki bo predstavil razvoj podjetja in njihove storitve, Klavdija Repnik Šernek, HR specialistka, pa bo predstavila malo več kadrovanju, pozicijah, razgovorih in kako jih lahko tudi vi prepričate, da vas sprejmejo v svojo ekipo.

2021 NKR Optiweb logotipZadnje postajališče bo Mladinski center Vič, kjer nas bo sprejel g. Zdravko Božnar Sebanc, ki je trenutno zaposlen kot kreativec na Infonet media d. d. Podjetje se ukvarja z radijsko dejavnostjo in razvojem računalniških programov, upravljajo pa tudi z radijsko mrežo, v sklopu katere deluje Radio 1, najbolj poslušan radijski program v Sloveniji. G. Zdravko bo z nami delil tudi svojo zgodbo o uspehu, ki ga je preko propada podjetja pripeljala do dela na radiu in v kreativi.  

2021 NLR Infonet media logotip


VEČ INFORMACIJ O KARIERNEM BUSU IN PRIJAVNICO NAJDEŠ !
Se vidimo :)

2020 NKR logo all5 nalozbo rgb


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00