fbpx
[prejeli smo] Vabilo na konferenco: Mladi, družba, služba

| Prejeli smo

Zakaj se zdi, da je težko dobiti dobro službo z dostojno plačo? S kakšnimi ovirami se spopadaš pri iskanju službe? Kaj bi povedala delodajalcem, če bi jim lahko? In kakšno vlogo imata pri vsem tem država in Zavod za zaposlovanje? ?️

Zanima nas mnenje mladih! Pridruži se konferenci Mladi, družba, služba in sodeluj pri oblikovanju sprememb! ✋ Vzpostavili bomo dialog med mladimi, delodajalci ter predstavniki institucij za vključevanje mladih v trg dela.

V četrtek, 26. 8. 2021, v EkoHiši BIC Ljubljana (Cesta v Mestni log 47), s pričetkom ob 9.00 uri. Prijaviš se lahko TUKAJ!

Na dogodku lahko sodeluješ v forumski predstavi, ki je nastala z uporabo gledališča zatiranih, diskutiraš v fokusnih skupinah, se preizkusiš v ‘sobi pribega’, prebereš ‘knjigo’ iz žive knjižnice, uživaš v koncertu glasbene skupine Kokosy in še marsikaj! Več info najdeš TUKAJ!

2021 mladi družba služba  2021 mladi služba družba2  


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00