fbpx
[prejeli smo] Youth Forum UNCTAD

| Prejeli smo

Organizacija UNCTAD (Konferenca Združenih narodov o trgovini in razvoju) od 16. do 18. septembra organizira mladinski forum (Youth forum).

Ta predstavlja enega izmed pred-konferenčnih dogodkov v sklopu dogodkov UNCTAD15. K sodelovanju so povabljeni vsi mladi v razponu od 18 do 30 let, ki izražajo zanimanje oz. že imajo izkušnje na področju trajnostnjega razvoja, trgovanja in mednarodnega sodelovanja.

Dogodek se bo odvijal na spletu, preko povezave ZOOM, prijave pa so odprte do 31. avgusta. Pogoje za prijavo si lahko ogledaš TUKAJ, več o samem dogodku pa si lahko preberete na spletni strani: https://unctad.org/meeting/youth-forum-2021.

2021 youth forum


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00