fbpx
[prejeli smo] Evropska solidarnostna enota išče prostovoljce v Turčiji

| Prejeli smo

Si želiš (nove) prostovoljske izkušnje in hkrati obiskati še Turčijo? Potem je to idealna priložnost zate.

Evropska solidarnostna enota namreč išče dva prostovoljca, stara od 18 - 30 let, ki bi se jim s 1. septembrom 2021 pridružila v glavnem mestu Ankari.

 

V primeru, da si zainteresiran, jim svoj življenjepis lahko pošlješ na efecanceliksoy@gmail.com ali obiščeš njihovo spletno stran: http://abkad.org/.

ABKAD je podpornik promocije solidarnosti kot vrednote, njihov glavni cilj pa je vpeljati mlade ljudi in organizacije  v aktivnosti, ki pripomorejo h koheziji, solidarnosti, demokraciji in državljanstvu v Evropi. Želijo si predvsem družbenih sprememb, ki bodo utrdile in povezale različne skupnosti in prispevale k socialni vključenosti.

Več informacij najdeš TUKAJ.2021 abkad ESE


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00