fbpx
Mreža KROJ se izobražuje!

| Mreža KROJ

Med 9. in 10. oktobrom 2021 smo pripravili usposabljanje za mladinske karierne svetovalce.

Mreža Kroj že dlje časa ponuja karierno svetovanje, ki ga izvaja preko spleta in v živo. Namen klepetalnic in svetovanja je odgovoriti na vprašanja kariernega razvoja, orientacije mladih med šolanjem, pri razvoju kompetenc in ob soočanju s trgom dela.

Na izobraževanju so se udeleženke preko delavnic in predavanj dotaknile tem osnov (psihološkega) svetovanja, kariernega svetovanja v teoriji in praksi, inovativnih metod za karierno svetovanje in pogleda na trg dela preko spremljanja trendov, pozicioniranje iskalca zaposlitve in iskanje informacij. Delavnice so vodile Urška Česnik (Zavod Ti Povej) ter Nives Felić in Martina Mrakovčić (Zavod Nefiks), karierne svetovalke z veliko izkušnjami.

Novim kariernim svetovalcem čestitamo!

 


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00