fbpx
[prejeli smo] PONI podjetniško usposabljanje

| Prejeli smo

RRA Zeleni kras v sodelovanju s Podjetniškim inkubatorjem Perspektiva Postojna objavila 4. Javni poziv za vključitev v projekt Podjetno nad izzive – PONI Primorsko-notranjska. Program PONI – podjetno nad izzive poteka v osmih slovenskih regijah v letih 2021 in 2022 in za vsako posamezno skupino traja štiri mesece. 

PONI je model podjetniškega usposabljanja, v okviru katerega udeleženci v času štirih mesecev, kolikor traja zaposlitev v programu, razvijejo in realizirajo lastno podjetniško idejo. To dosežejo skozi celostni program podjetniških usposabljanj, skozi mentorstvo in nudenje vsestranske pomoči udeležencem pri uresničevanju njihovih poslovnih idej.

Kaj projekt ponuja: 

  • 4 mesečno redno zaposlitev pri RRA Zeleni kras, ki 10-im udeležencem omogoči, da se v celoti posvetijo razvoju svojih idej;
  • uporabna individualna in skupinska podjetniška usposabljanja;
  • podporo in pomoč izkušenih mentorjev pri razvoju ideje in pripravi poslovnega načrta;
  • delo s somišljeniki, mreženje s podjetniki in pomoč pri prvih korakih na podjetniški poti;
  • delovni prostor in računalniško opremo,;
  • delo bo potekalo v Podjetniškem inkubatorju Perspektiva, Veliki otok 44b, Postojna; predvidoma od ponedeljka do petka med 07:30 – 15:30 uro.
2021 projekt poni podjetniško usposabljanje

Komu je projekt namenjen?
  • Vsem, ki imate podjetniško idejo in željo po njeni optimizaciji in realizaciji.
  • Vsem, ki želite ustanoviti svoje podjetje.
  • Stalno ali začasno prebivališče v Primorsko-notranjski regiji.
  • Za vse starosti in vrste izobrazbe.

Prijava poteka preko javnega poziva, objavljenega na spletni strani RRA Zeleni kras: https://www.rra-zk.si/razpisi/aktualni-razpisi/2021101414091005/cetrti-javni-poziv-za-vkljucitev-v-projekt-poni--podjetno-nad-izzive-v-primorsko--notranjski-razvojni-regiji

Poziv je odprt do 15. 11. 2021.

Vse dodatne informacije o projektu najdete na strani: https://www.rra-zk.si/projekti/projekti-v-izvajanju/, na e-mail info@rra-zk.si, na tel. 05 721 22 40 ali osebno na sedežu RRA Zeleni kras, Prečna ulica 1, 6257 Pivka.

 


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00