fbpx
[prejeli smo] Podaljšan rok za sodelovanje: Trajnost po tvojem receptu

| Prejeli smo

Rok za prijave na nagradni natečaj Trajnost po tvojem receptu podaljšujemo do 24. novembra.

S sloganom “Trajnost po tvojem receptu” želimo mladim sporočiti, da ne obstaja le ena pot do trajnostnega življenja. Vsak se lahko prehranjuje etično na način, ki je prilagojen individualnem udobju in obenem v okviru finančnih zmožnosti ter potrošniških navad. Spodbuditi želimo kreativno, alternativno in personalizirano spreminjanje navad v smeri etičnega prehranjevanja in s tem povezati vrednote s praktičnimi aktivnostmi v vsakdanjem življenju.

Več o kampanji najdeš TUKAJ.

Zmagovalka_ec bo znana 27. novembra, ko se za svoj prispevek k trajnostnem prehranjevanju odpelje s trajnostnim vozilom, Pony kolesom znamke Rog.

Prijaviš se TUKAJ!

2021 trajnost po tvojem receptu kampanja focus


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00