fbpx
[prejeli smo] Pismo za lepši dan

| Prejeli smo

Vabimo te, da se pridružiš akciji YoungCaritas – Pismo za lepši dan in skupaj z nami tudi ti narediš nekaj dobrega za starejše oz. osamljene ljudi, ki za lepši dan potrebujejo samo nekaj tvojih besed, strnjenih v prisrčno pismo.

S preprostim dejanjem, ki ti ne bo vzelo veliko časa, lahko nekomu pričaraš lepši dan in vliješ upanje v boljšo prihodnost. Skupaj širimo pozitivo in pokažimo, da se lahko dogajajo tudi lepe stvari!

Te zanima kaj lahko storiš, da tudi ti nekomu pričaraš nasmeh na obraz in mu s preprostim dejanjem polepšaš dan?
Stvar je preprosta. Prijavi se na spodnjem obrazcu, počakaj na mail s podrobnejšimi navodili (glede na obseg prijav lahko traja tudi kakšen dan ali dva), napiši pismo in ga pošlji na Slovensko Karitas. Ekipa mladih prostovoljcev bo tvoje pismo poslala na naslov, kjer bo pismo že težko pričakovala oseba, kateri boš polepšal dan. Po želji lahko k pismu dodaš kakšno malenkost (lepo risbo, čokolado ali kaj podobnega). ?

Več informacij in prijavnice najdeš na naslednji povezavi: https://youngcaritas.si/pismo-za-lepsi-dan/

2021 pismo za lepši dan youngcaritas naslovna


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00