fbpx
[prejeli smo] Optius natečaj - poslovna zgodba

| Prejeli smo

Na kariernem portali Optius.com – Moja zaposlitev, v mesecu januarju štartajo z novo stranjo na portalu, kjer želijo poleg nasvetom, kako lažje in hitreje do prve zaposlitve, vključiti tudi druge možnosti, ki jih imajo mladi ko začenjajo svojo karierno pot.

Zato so se odločili, da predstavimo tudi uspešne podjetniške zgodbe mladih podjetnikov, ki bi dale navdih in zagon tudi drugim mladim, s tem pa bi pokazali, da se z idejami, energijo in strastjo da uspeti tudi na samostojni podjetniški poti. Odločili so se, da bodo zadevo speljali kot natečaj, na katerega se lahko mladi podjetniki prijavijo najkasneje do 31. 12. 2021. Na podlagi prijavljenih zgodb bodo izbrali tiste najbolj navdihujoče in jih v začetku naslednjega leta z lansiranjem nove strani tudi objavili.

2021 optius natečaj poslovna zgodba


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00