fbpx
[Prejeli smo] MSS išče generalno/-ega sekretarko/-ja Mladinskega sveta Slovenije

| Prejeli smo

Mladinski svet Slovenije objavlja razpis za imenovanje generalne sekretarke oz. generalnega sekretarja Mladinskega sveta Slovenije.

Za izvajanje nalog je predvidena sklenitev delovnega razmerja za določen čas – od sklenitve pogodbe (predvidoma 1. marec 2022) do 31.12. 2022 – z možnostjo podaljšanja. Zaželene izkušnje kandidatov so vsaj 2 leti delovnih izkušenj, poznavanje strukture mladinskega sektorja ter poznavanje zakonodajnega postopka in temeljnega računovodskega poslovanja na področju NVO.

Prijava mora vsebovati življenjepis (zaželena oblika Europass) in motivacijsko pismo (do 400 besed). Prijava mora biti poslana na elektronski naslov prijave@mss.si.

Rok za prijave je ponedeljek, 14. februar 2022 do 8:00.

Celoten razpis je objavljen tukaj.

Vsi zainteresirani si nujno preberite celotno besedilo razpisa. Za informacije v zvezi z razpisom smo vam na voljo na e-naslovu miha.zupancic@mss.si.

Vir: MSS


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00