fbpx
[prejeli smo] Soočenje o problematikah mladine in starejših v RS

| Prejeli smo

Danes, v petek, 11. 3. ob 18:00, bo potekalo Soočenje o problematikah mladine in starejših v RS. Dogodek bo mogoče spremljati tudi preko MSS Facebook profila.


Mladi vedno manj zaupajo v politiko, zelo zaskrbljujoče je tudi da le še 57,5% mladih meni, da je demokracija nenadomestljiv sistem.


Z nami bodo: predsednik Gibanja Svoboda, dr. Robert Golob, podpredsednica SDS, Romana Tomc, predsednica SD, Tanja Fajon, koordinator Levice, Luka Mesec, predsednik NSi, Matej Tonin, predsednik LMŠ, Marjan Šarec, predstavnik liste Povežimo Slovenijo, Marko Balažic, predsednica SAB, Alenka Bratušek.


Govora bo o najbolj perečih problematikah mladih in starejših, kot so: trajnostna mobilnost, stanovanjska problematika mladih in starejših, štipendijska politika, pokojninska reforma in trg dela.

 

2022 MSS predvolilno soocenje 11.3


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00