fbpx
  • Zavod Nefiks
  • Prejeli smo
  • [Prejeli smo] Natečaji Slovenjske filantropije za naj mentorico/ja prostovoljcev in naj projekt medgeneracijskega prostovoljstva
[Prejeli smo] Natečaji Slovenjske filantropije za naj mentorico/ja prostovoljcev in naj projekt medgeneracijskega prostovoljstva

| Prejeli smo

Slovenska filantropija, Združenje za promocijo prostovoljstva, v okviru programa Slovenska mreža prostovoljskih organizacij razpisuje naslednja natečaja.

Prejemnike nazivov bodo razglasili na Slovesni dan prostovoljstva, 24. maja 2022.

Naj mentorica prostovoljcev in Naj mentor prostovoljcev 400NAJ MENTOR PROSTOVOLJCEV 2021 in NAJ MENTORICA PROSTOVOLJCEV 2021

Namen natečaja je prepoznavanje dela odličnih mentorjev in mentoric ter koordinatorjev in koordinatoric prostovoljcev kot ključnih nosilcev organiziranega prostovoljstva, priznavanje pomena in vrednosti njihovega dela ter promocija njihovega prispevka h kakovosti prostovoljstva. Nazive se podeljuje aktivnim mentorjem in mentoricam za delo, opravljeno v letu 2021.

Pogoji za sodelovanje, postopek izbora in ostale prijavne informacije, so objavljene v razpisu, dostopnem na tej povezavi.

NAJ PROJEKT MEDGENERACIJSKEGA PROSTOVOLJSTVA 2021Naj projekt medgeneracijskega prostovoljstva 2021 400

Namen natečaja je prepoznavanje in nagrajevanje projektov, ki so namenjeni medgeneracijskemu sodelovanju, vzpodbujanju prostovoljstva in solidarnosti, z namenom reševanja izzivov dolgožive družbe.

Naziv se podeljuje projektu, ki se je aktivno izvajal v letu 2021.

Pogoji za sodelovanje, postopek izbora in ostale prijavne informacije, so objavljene v razpisu, dostopnem na tej povezavi.

***

 

Prijave na oba natečaja lahko pošljete do četrtka, 31. marca 2022, na e-poštni naslov slovenska@filantropija.org ali na naslov

Slovenska filantropija
Cesta Dolomitskega odreda 11
1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Andreja Hleb, andreja.hleb@filantropija.org, 01 433 40 24

Poleg omenjenih natečajev orgnizirajo tudi natečaj:

  • Naj prostovoljec in Naj prostovoljka, zaposlen/a v javni upravi – rok 31. marec 2022,
  • Prostovoljstvu prijazna občina – rok 8. april,
  • Najboljša prostovoljska zgodba – rok 8. april,
  • Junaki našega časa (šole in dijaški domovi z najbolje organiziranim prostovoljstvom) – rok 26. april 2022.

Nazive bodo podelili na prireditvi ob Slovesnem dnevu prostovoljstva 24. maja 2022.

 


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00