fbpx
[Prejeli smo] EUSAIR komunikacijska akademija

| Prejeli smo

V sklopu delovanja Centra za evropsko prihodnost (CEP) so močno osredotočeni na aktivnosti mladih v Sloveniji in čezmejnem prostoru, pred kratkim pa so začeli tudi z izvajanjem aktivnosti, ki so namenjene mladim v jadransko-jonski regiji (EUSAIR).


Program aktivnosti koordinira Magdalena Rakovec in poteka v sodelovanju z EUSAIR Facility Point, med drugim pa obsega organizacijo EUSAIR komunikacijske akademije mladih – 3 delnega komunikacijskega programa krepitve kapacitet mladih, zainteresiranih za Strategijo EU jadransko-jonske makroregije.

Delacvnico bodo potekale preko spleta v terminih 21. in 22. april  ter 2. in 3. junij 2022. Več informacij najdete v brošuri.

Akademija bo mladim iz držav EUSAIR (Albanije, Bosne in Hercegovine, Črne gore, Grčije, Hrvaške, Italije, San Marina, Severne Makedonije, Slovenije in Srbije) in potencialnim drugim, v starosti med 18 in 35 let, omogočila pridobivanje digitalnih (tehničnih/praktičnih in teoretskih) komunikacijskih kompetenc, s poudarkom na socialnih omrežjih, medijski in komunikacijski pismenosti, prepoznavanju dezinformacij, pripravi medijskih kampanij in spoznavanju možnosti vključevanja v procese EUSAIR. 

Prijave so odprte do predvidoma 14. aprila na prijavnem naslovu.


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00