fbpx
S.M.A.R.T. Kolegice se oglašajo s prvim podcastom

| Kolegice

V aprilu smo se Kolegice lotile novega izziva - začele smo snemati podcast S.M.A.R.T. Kolegice. Podcaste bomo snemale kar celo leto, govorili pa bodo o različnih tematikah - od kompetenc, ki so potrebne za delo na področju tehnologije, do zgodb uspešnih žensk, zaposlenih na področju tehnologije. Pogovarjale se bomo z različnimi gostjami, od katerih bomo izvedele mnogo zanimivih informacij in se od njih tudi kar nekaj naučile.

Ker se nam je zdelo, da o našem projektu poslušalci še bodo veliko vedeli, smo se odločile, da v prvi epizodi predstavimo projekt Kolegice, kako je nastal, se razvijal ter postal tak, kot je danes. Na snemanju sta se nam pridružili dve prav posebni gostji - bivši vodji projekta Kolegice, Maja Đevič Prah in Silvija Gregorčič. Povedali sta nam več o samem projektu ter kako sta sami doživljali razvoj projekta.

Za informacije o vseh nadaljnjih podcastih vabljeni k spremljanju socialnih omrežij Zavoda Nefiks (Facebook, Instagram, TikTok) ter sledenju našemu podcastu na Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify ter Anchor.

Bi si želeli slišati podcast še na kakšno temo? Pišete nam lahko na sara.pavlovic@nefiks.si in tako delite svojo idejo!

Povezave do podcasta:

*Projekt Kolegice sofinancirata Urad za mladino MOL in Urad RS za mladino.


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00