fbpx
[Prejeli smo] Kako si pa ti kaj? Pogovor o duševnem zdravju ob kavi

| Prejeli smo

20. 8. 2022 bo v atriju Galerije Škuc potekal dogodek Kako si pa ti kaj?, na katerem bodo potekale ustvarjalne delavnice za mlade ter informiranje o duševnem zdravju.

Iskali bomo zdrave načine spoprijemanja s težavami v duševnem zdravju, odpirali prostor za iskren pogovor o tovrstnih težavah, se informirali o pomembnosti dobrega duševnega počutja ter se

spoznali z organizacijami, ki tovrstno pomoč mladim nudijo. Skozi pogovor ob kavi bodo svetovalci odgovarjali na vaša vprašanja s področja duševnega zdravja, poleg informiranja pa se bo odvijala tudi ustvarjalna delavnica linoreza, ki jo bo vodila Tamara Mihalič. Na voljo bo tudi kotiček s kavo in prigrizki. Udeležba na dogodku je brezplačna, potrebna je pa prijava na info.center@skuc.org.

Dogodek bo potekal med 11.00 in 13.00.

Dogodek je podprt s strani Mestne občine Ljubljana in Evropske agencije za informiranje mladih (ERYICA).


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00