fbpx
[Prejeli smo] Joung drummers last call

| Prejeli smo

Z veseljem sporočamo, da je rok za prijavo del na tekmovanje Mladih bobnarjev podaljšan do nedelje, 28. avgusta 2022 do polnoči.

S tem bi vas radi povabili, da spodbudite mlade kreativce k sodelovanju na natečaju Mladih bobnarjev za najboljši in najbolj ustvarjalen plakat ali video. Ne pozabite izpolniti vseh potrebnih polj v obrazcu in prebrati tehničnih specifikacij. Za več informacij o tekmovanju si preberite na naši spletni strani. Upamo, da smo vam s to informacijo olajšali časovno stisko in vas spodbudili k sodelovanju na letošnjem natečaju. Za kakršnakoli vprašanja in pomoč pri oddaji del se lahko obrnite na nas.


Prijeten pozdrav,
Ekipa Zlati boben

Entering & Awards Support
Golden Drum International Festival of Creativity
e: entries@goldendrum.com
p: + 386 1 439 60 50


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00