fbpx
[Prejeli smo] Kam po družbeno angažirane predstave v sezoni 2022/23

| Prejeli smo

KUD Transformator v aktualni sezoni praznuje deseto obletnico delovanja. V tem času smo postali prepoznavni akter v nevladnem sektorju, ki s predstavami, delavnicami, usposabljanji, konferencami in Ne-festivalom ustvarja pomemben prostor za razvoj družbeno angažiranega gledališča in gledališča zatiranih v Sloveniji.

 Pred vami je izbor aktualnih vsebin KUD Transformator za sezono 2022/2023. V letošnjem letu še posebej izpostavljamo muzikal o uporu Pandorina skrinjica, okoljevarstveno predstavo za otroke Vrvica, ki je rešila svet ter forumsko predstavo Da, verjamem ti, ki z obravnavo spolnih neenakosti targetira predvsem srednješolsko publiko. 

Muzikal Pandorina skrinjica si lahko ogledate 17. ali 18. septembra ob 20.00 v ŠODR teatru v Ljubljani. Za Vas imamo rezervirani dve brezplačni vstopnici. Prosimo, da potrditev rezervacije najkasneje do 12. septembra.

Veselimo se skupnega ustvarjanja bolj angažirane družbe!

Povezava do spletne strani.


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00