fbpx
[Prejeli smo] Erasmus za mlade podjetnike

| Prejeli smo

Program Erasmus za mlade podjetnike bodočim in mladim podjetnikom pomaga pridobiti kompetence in znanja za ustanovitev in/ali uspešno vodenje malega podjetja.

 

Podjetniki gredo na izmenjavo v uveljavljeno podjetje v Evropski uniji za 1 do 6 mesecev in med bivanjem pridobijo neprecenljive izkušnje, si izmenjujejo znanje in ideje. V program se lahko vključite vsi: študentje, mladi in ostali, ki si želite v prihodnosti postati podjetniki in tisti, ki že imate podjetniško idejo. V program se lahko prijavite tudi tisti, ki že imate svoje podjetje, mlajše od 3 let. Izključeni niste niti izkušeni podjetniki, ki vodijo svoje podjetje že več kot 3 leta. Slednji lahko postanete gostitelji mladim oz. bodočim podjetnikom.

Lokalna kontaktna točka v Ljubljani je Tehnološki park. V kontakt lahko stopite z njimi tukaj.

Več informacij je na voljo tukaj.


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00