fbpx
[Prejeli smo] TAGZ + FACA - Časopisno gledališče, lažne novice in podnebni ukrepi

| Prejeli smo

TAGZ + FACA - Časopisno gledališče, lažne novice in podnebni ukrepi

Od 17. do 22. oktobra in 25. oktobra 2022 v Ljubljani - rok prijave 10. oktober!

NAJAVLJAMO BREZPLAČNO USPOSABLJANJE TAGZ - Transformatorjevo akademijo Gledališča zatiranih, v kateri že od l. 2015 izobražujemo o uporabi metodologiji gledališča zatiranih.

Letošnje poletje je bilo najbolj vroče do sedaj, rešitev za okoljsko krizo pa ni videti od nikoder. Kako o tem komunicirajo mediji? To je tematika, ki jo prinašamo z mednarodnim projektom FACA.

VABIMO NA 70-urno intenzivno izobraževanje o uporabi gledališča kot orodja za doseganje družbenih sprememb z uporabo gledaliških tehnik gledališča zatiranih. Leto 2022 nam je postreglo z mnogimi vprašanji na področju svobode medijev in to nadvse aktualno tematiko naslavljamo z izobraževanjem o časopisnem gledališču, estetiki gledališča zatiranih in osnovami jokeringa. Izkustveno, v potokih znoja in brez predavanj.

Namenjeno mladim, mladinskim delavkam_cem, aktivistkam_om, (socialnim) pedagoginjam_om, andragoginjam_om, socialnim delavkam_cem in drugim, zainteresiranim za izpopolnjevanje v metodologijah aktivističnega in gledališkega dela. Tehnike Gledališča zatiranih so prijazne tudi in zlasti do ne-igralcev, zato predhodne gledališke izkušnje niso pogoj za udeležbo.

URNIK

  • intenzivni izobraževalni del: 17–22. 10. 2022 in 25. 10. 2022, 10.00–15.00;
  • priprava in izvedba produkcij udeležencev: oktober–november 2022.

SPLETNE PRIJAVE prijave sprejemamo TUKAJ do 10. oktobra 2022.

VEČ INFO na spletni strani: TAGZ in FACA.

In ... ne pozabite ... OSEBNO JE POLITIČNO!


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00