fbpx
[Prejeli smo] Vabilo na predavanje dr. Howarda Williamsona

| Prejeli smo

Vabimo vas na pogovor z enim izmed največjih poznavalcev mladinske politike in mladinskega dela v Evropi – dr. Howarda Williamsona.

Vabimo vas na pogovor z enim izmed največjih poznavalcev mladinske politike in mladinskega dela v Evropi – dr. Howarda Williamsona, profesorja evropske mladinske politike na Univerzi v Južnem Walesu, ki je mladinski delavec ‘po naključju’ postal že pri 15. letih, ko so v lokalnem okolju zgradili skupnostni center.

vabilo na predavanje williams 600px


V strokovnem predavanju bo dr. Williamson naslovil trende na področju mladinskega dela, vlogo mladinskih centrov in drugih mladinskih organizacij, kakovosti mladinskega dela ter predvsem to, kaj imajo lahko mladinski centri in druge mladinske organizacije od evropske agende za mladinsko delo.

Predavanje po potekalo v živo, v sredo, 26. oktobra 2022, ob 10.00 uri v prostorih Kulturnega društva Antonov dom, katerega del je tudi Mladinski center Vič, Tržaška c. 85, 1000 Ljubljana.

Rok za prijavo na predavanje je četrtek, 20. oktober, prek spletnega obrazca.

Vljudno vabljeni!


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00