fbpx
STREETS: Končal_a sem šolo, kaj zdaj?

| Prejeli smo

Si želiš svojega podjetja? Morda te zanima, kako ustvariti svoj izdelek ali ga predstaviti možnim investitorjem? Morda si le želiš več informacij ali praktičnih delavnic na področju podjetništva, industrije, digitalizacije, prototipiranja? Imamo super priložnost zate!

Praktične brezplačne delavnice podjetništva, predstavljanja poslovnih ideje oz. pitchinga, dizajnerskega razmišljanja in razvoja izdelkov, digitalne transformacije in industrije 4.0 ter proizvodnih procesov in prototipiranja med 28.11. in 2.12.! Na koncu sledi tekmovanje, kjer boste po skupinah predstavljali svoje ideje komisiji, najboljši ekipi pa bo poleg čestitk zmago ovekovečila tudi denarna nagrada v vrednosti 500€! Ne odlašaj in se o 20.11.!


Prijavite se lahko tukaj

Dodatne informacije o projektu lahko dobiš na Facebook dogodku

 

2022 Nefiks Streets


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00