fbpx
Skupajsmo.eu akademija odpira svoja vrata

| Priložnosti za mlade

Želite obogatiti svoje znanje s področja organizacije dogodkov, odnosov z javnostmi, družbenih omrežij in javnega nastopanja ter hkrati sooblikovati prihodnost Evropske unije?

Vljudno vabljeni, da se pridružite brezplačni skupajsmo.eu akademiji, ki svoja vrata odpira marca 2023. Pod vodstvom izkušenih mentorjev in poučnih tematskih delavnic boste udeleženci na zabaven in sproščen način spoznali prvine organizacije trajnostnih dogodkov, ključne elemente odnosov z javnostmi, taktike za uspešno upravljanje profilov družbenih omrežjih, vlogo učinkovitega komuniciranja preko vizualne podobe in razvili veščine javnega nastopanja. Pridobljena in obogatena znanja ter praktične izkušnje vam bodo nudili odlično oporo pri samostojni pripravi, izvedbi in promociji lastnih dogodkov.

Najbolj zagreti udeleženci boste svojo pot lahko nadaljevali kot del skupine prostovoljcev skupajsmo.eu, ki bodo v sodelovanju s Pisarno Evropskega parlamenta v Sloveniji pomagali pri izvedbi ozaveščevalne kampanje za evropske volitve 2024.

Ne zamudite priložnosti in se prijavite k sodelovanju:

Čas za prijavo imate do srede, 22. februarja 2023.

Kako naprej?

Kratko uvodno spletno srečanje bo potekalo v četrtek, 23. februarja 2023, ob 17. uri in bo namenjeno predstavitvi programa in časovnice akademije ter tematskih delavnic, ki jih bomo tekom projekta prilagodili vašim željam in potrebam.

Okvirna časovnica akademije:

● Uvodno spletno srečanje (23. februar 2023 ob 17. uri)
● Otvoritev akademije (1. marec 2023 ob 16. uri v Hiši EU)
● Tematske delavnice v Ljubljani, Mariboru in Kopru (marec, april, maj 2023)
● Voden ogled multimedijskega centra Doživi Evropo in delavnica o EU (več terminov v aprilu in maju 2023)
● Zaključno srečanje in podelitev potrdil o zaključenem izobraževanju (junij 2023)

Akademija poteka pod okriljem Pisarne Evropskega parlamenta v Sloveniji in vseevropske skupnosti skupajsmo.eu, ki posameznike in organizacije spodbuja k sodelovanju in aktivni vlogi v demokratični družbi ter sooblikovanju prihodnosti EU.

Za vse dodatne informacije smo na voljo na EPljubljana@europarl.europa.eu


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00