fbpx
Vabilo na nacionalno konferenco mladinskega dialoga

| Prejeli smo

Vljudno vas vabimo, da se skupaj z mladimi udeležite Nacionalne konference mladinskega dialoga – dialog mladih z mag. Tino Kosi, v. d. direktorice Urada RS za mladino.

Na dogodku bodo mladi predstavili pobude, ki so nastale v sklopu projekta Mladinski centri za EU cilje mladih, in dobili priložnost, da izpostavijo svoje izzive, predlagajo rešitve in izrazijo svoje mnenje o duševnem zdravju mladih, zaposlovanju, stanovanjski problematiki in vključujoči družbi.

Dogodek z dialogom se bo odvil v petek, 17. marca 2023, med 11.00 in 14.30 v Veliki dvorani Fakultete za družbene vede, Kardeljeva ploščad 5, Ljubljana.

Več informacij o dogodku na mlad.si. Rok za prijavo na dialog je v ponedeljek, 13. marca 2023 s spletnim obrazcem.

Urad RS za mladino kot glavni koordinator Resolucije Nacionalnega programa za mladino 2023 – 2031 trenutno pripravlja ukrepe, ki so bili s strani mladih predlagani v evropskem letu mladih. Na dialogu bomo skupaj pregledali, kaj je že bilo storjeno in kje lahko mladi še vedno prispevajo rešitve.

Z udeležbo omogočate, da se sliši mnenje mladih! Za delitev vabila med mladimi in udeležbo na dogodku se vam že vnaprej zahvaljujemo.

 

 

Vir: https://www.mlad.si/dogodki/nacionalna-konferenca-mladinskega-dialoga/.


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00