fbpx
Tekmovanje za "Mlade bobnarje" je odprto

| Prejeli smo

Zlati boben, mednarodni festival kreativnosti, že več let podpira mlade talente s predajanjem znanja in organizacijo mednarodnega tekmovanja "Mladih bobnarjev".

Tudi letos k sodelovanju vabimo mlade do 30. leta starosti, da prijavijo svoja kreativna dela in se pomerijo s kolegi iz celega sveta. Tekmovanje bo ponovno organizirano v sodelovanju s Slovensko turistično organizacijo, tokrat na temo "Zmenek z mojstrovino".

Avtor najboljšega dela bo prejel nagrado v višini 1.000 EUR ter brezplačno vstopnico za letošnji festival, ki bo v 10. oktobra 2023 v Portorožu.

Prijave sprejemamo vse do 12. septembra 2023, več informacij o tekmovanju pa lahko najdete tukaj.

Vir: Mednarodni festival kreativnosti Zlati boben


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00