fbpx
  • Zavod Nefiks
  • Prejeli smo
  • Društvo CIK/Cirkus La Bulle išče udeležence za brezplačno mednarodno izobraževanje
Društvo CIK/Cirkus La Bulle išče udeležence za brezplačno mednarodno izobraževanje

| Prejeli smo

Društvo CIK/Cirkus La Bulle išče udeležence za brezplačno mednarodno izobraževanje o osnovah CIRKUŠKE PEDAGOGIKE.

Predhodno znanje cirkuških disciplin ni potrebno saj je izobraževanje namenjeno popolnim začetnikom in začetnicam.

Izobraževanje je namenjeno vsem osebam starejšim od 18 let in bo potekalo angleščini, v Brežicah med 7.5.-14.5.2023. Udeleženke/ci bodo nastanjene/i v dvoposteljnih sobah, tako prenočišče kot tudi polni penzion sta krita s strani Erasmus + programa.

Na izobraževanju se bodo udeleženke/ci spoznali z osnovami različnih cirkuških veščin (partnerska in skupinska akrobatika, poi, žongliranje, diabolo...) skupaj sestavili cirkuški nastop in z njim tudi nastopili. Naučili se bodo tudi kako sami sestaviti kratko cirkuško pedagoško delavnico.

Prijave zbiramo do zapolnitve prostih mest na: cirkuslabulle@gmail.com. Za dodatne informacije smo vam na voljo na zgornjem e-mail naslovu.

 

 Vir: Cirkus La Bulle


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00