fbpx
Novičnik o zaposlitvenih priložnostih v evropskih institucijah

| Priložnosti za mlade

Pred vami je najnovejši novičnik o zaposlitvenih priložnostih v evropskih institucijah. Preverite, če se med njimi skriva tudi vaš naslednji karierni izziv.
  • Evropski parlament išče več kot 460 stažistov za petmesečno plačano prakso v Bruslju, Luxembourgu in pisarnah po vsej Evropi, tudi v Ljubljani, kjer sta na voljo dve mesti. Prijave sprejemamo do 31. maja na tej povezavi.
  • Pravnik pri Evropskem nadzorniku za varstvo podatkov v Bruslju (pogodbeni uslužbenec). Več informacij o razpisanem delovnem mestu je na tej povezavi, rok za prijavo pa je 25. maj.
  • Strokovnjak za komuniciranje pri Evropskem bančnem organu v Parizu (pogodbeni uslužbenec). Več informacij in prijavni obrazec najdete na tej povezavi, rok za prijavo se izteče 15. maja.
  • Projektni referent na področju informacijske tehnologije pri Evropski komisiji v Bruslju (začasni uslužbenec). Več informacij o razpisanem mestu in prijavni obrazec najdete tukaj, prijavite se lahko do 31. maja.
  • Uradnik za politiko na predstavništvu Evropskega organa za delo ELA v Bruslju (začasni uslužbenec). Prijavite se lahko na tej povezavi, kjer najdete tudi dodatne informacije o razpisanem mestu. Rok za prijavo se izteče 29. maja.
  • Pripravništvo na Evropski obrambni agenciji v Bruslju. Več informacij o tem in drugih razpisanih mestih na EDA in prijavne obrazce najdete tukaj, rok za prijavo je 16. maj.

Več zaposlitvenih priložnosti v EU odkrijte na spletni strani urada EPSO.

Priporočite ta obveščevalnik sodelavcu in sodelavki, prijatelju in prijateljici! Povabite jih, naj se pridružijo naši kampanji skupajsmo.eu z vpisom na tej povezavi, nato bodo karierne novice avtomatično vsak mesec pristale v njihovih predalih elektronske pošte.

 

Vir: Skupajsmo.eu


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00