fbpx
Usposabljanje "Bogastvo podatkov v nevladnih organizacijah"

| Prejeli smo

Konzorcij Digital NGO vas vabi na 2. usposabljanje za dvig digitalnih kompetenc in boljšo digitalno vključenost in učinkovitost z naslovom "Bogastvo podatkov v nevladnih organizacijah".

Usposabljanje bo potekalo v sredo, 10. 5. 2023, od 10:00 do 12:00 ter v torek, 16. 5. 2023, od 10:00 do 12:00, preko orodja ZOOM. Vabimo vas, da izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Povezavo do usposabljanja boste prejeli dan pred dogodkom.

Usposabljanje bo ponudilo vpogled v teorijo upravljanja s podatki za nevladne organizacije in vam omogočilo praktičen razmislek o ključnih podatkih za vašo organizacijo. Skupaj bomo odgovorili na vprašanje: "Kako lahko optimalno izkoristimo vrednost podatkov naše organizacije?"

Prijava na usposabljanje je možna na povezavi: https://forms.gle/AsTEDCeiNUpg5XGQ8.

Udeleženci bodo po opravljenem usposabljanju prejeli tudi potrdilo o udeležbi.

 

Vir slike: Pexels.com


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00