fbpx
DigiA - Social Media Manager and Content Creation

| Priložnosti za mlade

Pridruži se nam v programu usposabljanja "Social Media Manager in Content Creation", kjer bomo skupaj raziskovali svet digitalnega ustvarjanja!
Vsebine:
  • Social Media Manager: Pridobi kompetence informacijske in podatkovne pismenosti, komunikacije, in sodelovanja. Spoznaj pravila spletnega bontona, moderiranja komentarjev, ter osvoji veščine učinkovitega upravljanja družbenih omrežij.
  • Content Creation: Skozi različne formate (grafike, infografike, video), se nauči ustvarjati privlačne vsebine. Uporabljali bomo enostavna orodja, kot so Canva, Microsoft Designer, PowerPoint, in Figma.
  • Izdelava vsebin za skupno kampanjo: Vsak bo pripravil svoj Instagram post za oglaševanje projekta, pri tem pa bomo raziskovali AI orodja, iskanje podatkov, navajanje virov, ustvarjanje besedil in vizualij. 
  • Tips & Tricks za uporabo orodij: Spoznaj, kako učinkovito izkoristiti orodja, kot so Canva, Microsoft Designer, PowerPoint, in Figma. Skupaj bomo raziskovali možnosti AI orodij (chatGPT, Jasper, Rytr, Grammarly, DeepL) ter se naučili, kako varno uporabljati AI za ustvarjanje vsebin. 
  • Predstavitev Izdelkov: Na zadnjem srečanju predstavi svoje stvaritve in se pohvali s svojim napredkom!
Če si želiš razvijati spretnosti v upravljanju družbenih omrežij, ustvarjanju vsebin, in deliti svoje ideje, je ta program kot nalašč zate! Prijavi se zdaj in skupaj bomo ustvarjali digitalno prihodnost! 

PRIJAVA: https://app.nefiks.si/activity/1853

Usposabljanje bo potekalo v Mladinskem centru Vič:
  • 10. 10. 2023 od 10.00 do 15.00 (6 ur)
  • 11. 10. 2023 od 10.00 do 15.00 (6 ur)
  • 12. 10. 2023 od 14.00 do 18.30 (5 ur)
  • 17. 10. 2023 od 14.00 do 18.30 (5 ur)

Predavateljici:

- Silvija Gregorčič - predavateljica na B2 (vsebine: Microsoft Office, Microsoft Power platform …); Microsoft in Google certifikati
- Nives Felić - mladinska delavka, vodja projekta Nefiks karierne rešitve, izvajalka delavnic Meet and Code in 3D modeliranja

2023 digia2 600px

Usposabljanje je del projekta Drustva Novus in konzorcijskih partnerjev "Digitalna Avantura "DigiA" - Usposabljanje otrok in mladih za krepitev digitalnih kompetenc ter spodbujanje in promocijo naravoslovnih in tehnicnih poklicev." Projekt financira Ministrstvo za digitalno preobrazbo.

2023 Logo MDP slo


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00