fbpx
Učlnkovite vaje za boljši spomin - možganski fitnes

| Tutorstvo

Mestna občina ljubljana v sodelovanju s centrom za urjenje spomina vabi na brezplačno delavnico za vse generacije! Učlnkovite vaje za boljši spomin - možganski fitnes

Svoje delo in spoznanja bo predstavila Jasmina Lambergar, mednarodna certificirana trenerka spomina. V možganskem fitnesu je zaobjeto urjenje spomina in pozornosti, koncentracija, sproščanje in tehnike pomnjenja. Te dejavnosti pozitivno vplivajo na proces pomnjenja, ustvarjalnost, komuniciranje, počutje in vsakodnevno življenje. Za izboljšanje teh kognitivnih procesov lahko veliko storimo sami, če vemo, kako.

V SREDO, 29. NOVEMBRA 2023 OB 18. URI

SEDEŽ ČS RUDNIK , POT K RIBNIKU 20

DVORANA V PRITLIČJU

Vljudno vabljeni!

 

        


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00