fbpx
Shampodoba in jaz

| Prejeli smo

Pozdravljeni,

pred časom smo se na vas obrnili s prošnjo za razširjanje ankete med mladimi, s katero smo v sklopu projekta CHLaYdoscope, v okviru, katerega želimo opolnomočiti mladinske vodje, želeli raziskati, kako mladi dojemajo in razumejo samopodobo, kaj vpliva na njihovo percepcijo le te, kako skrbijo za mentalno zdravje ter ustvarjajo ravnovesje v svojem življenju iz prve roke. Najlepša hvala za delitev.

Sedaj se na vas obračamo s prošnjo, da med mladimi delite vabilo na dogodek ‘Samopodoba in jaz’, pri organizaciji katerega so nam bili v veliko pomoč tudi odgovori na vprašanja v zgoraj omenjeni anketi.

Na dogodku, ki bo v ponedeljek, 19. februarja 2024, ob 16. uri v Centru mladih Koper, bomo predstavili rezultate ankete ter naslovile zaznane problematike. Skupaj s strokovnjaki in mladimi bomo izpeljali pogovorni večer in disko terapijo. Z dogodkom želimo mlade opolnomočiti za razumevanje in lažje reševanje stisk ter jim predstaviti možnosti in kontakte, na katere se lahko obrnejo, ko zaznajo, da to potrebujejo.

Več o delavnici si lahko preberete TUKAJ.

V prilogi vam pošiljamo tudi grafike in primer objave, v kolikor bi želeli novičko deliti tudi na svoje kanale.

Za morebitno delitev se vam že vnaprej lepo zahvaljujemo in želimo vse dobro.


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00